Stefan Johansson och hans yngre bror Emil har skapat en imponerande framgångsresa sedan de startade företaget 2016. Med över 15 års erfarenhet som maskiningenjör har Stefan varit en stark drivkraft bakom företagets tekniska expertis, främst inom olje- och pappersindustrin.

Expansionen av företaget och inkluderingen av Emil som delägare är ett bevis på deras starka ledarskap och tekniska kompetens. Som utbildade maskiningenjörer har bröderna positionerat sig som ledande inom ritningsområdet och söker nu efter kompetent personal för att fortsätta den positiva tillväxten.

Stefan vill rikta ett stort tack till sina föräldrar, Eva-Lena och Sören Johansson, för deras ovärderliga stöd och inspiration. Sören, som själv är engagerad inom skogsmaskinsindustrin, har delat med sig av sin kunskap och passion för maskiner, vilket har inspirerat bröderna i deras entreprenörsresa.

Det är med glädje och stolthet vi tilldelar Stefan och Emil titeln Länets Entreprenör för 2023. Deras engagemang, tekniska kompetens och dedikation till framgång är en inspiration för företagare i vårt län och vi ser fram emot att följa deras fortsatta framgångssaga.

Stort grattis till Stefan Johansson – Länets entreprenörer 2023!

VD Stefan Johansson
Org.nr: 559061-8400
Mail: stefan.johansson@jbrab.nu
Adress: GRAVA-RUD 872 – 655 91 Karlstad
Län: Värmlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *