Vi är stolta över att tilldela Magnus Holmström titeln som länets entreprenör och gratulerar honom till denna välförtjänta utmärkelse.

Magnus Holmström, grundare och driver av IT Service i Norr AB, är en enastående entreprenör med ett starkt engagemang för att fungera som de små företagens IT-avdelning. Han har inte bara byggt upp sitt företag från grunden utan har också dedikerat sig till att vara en pålitlig partner för små företag inom IT-tjänster.

Med mångårig erfarenhet och en passion för branschen har Magnus skapat en verksamhet som är inriktad på att stödja och hjälpa små företag med deras IT-behov. Han har visat en imponerande förmåga att anpassa sig och vara flexibel, vilket är avgörande i en snabbt föränderlig IT-miljö.

Magnus kom in i branschen genom sitt intresse och har gått från att vara anställd till att starta sitt eget bolag när det företag han tidigare arbetade på gick i konkurs. Detta är ett tydligt bevis på hans entreprenörsanda och förmåga att vända utmaningar till möjligheter.

Magnus Holmström vill hylla sina kunder, och det är en fin gest som visar på tacksamhet och erkännande för det förtroende och samarbete som har byggts upp över åren.

Stort grattis till Magnus Holmström – Länets entreprenör 2023!

VD Magnus Holmström
Org.nr: 556903-7988
Mail: magnus@itserviceinorr.se
Adress: Gångvägen 46 – 945 32 Norrfjärden
Län: Norrbottens län
itserviceinorr.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *