Länets entreprenör 2023!

Ett varmt grattis till Ingvar Nilsson, VD för IN’s Släpvagnsservice AB, för den välförtjänta utnämningen till länets entreprenör! Ingvar och hans team har gjort enastående arbete och satt sin prägel på branschen.

I.N’s Släpvagnsservice AB är specialiserade på personbilssläp och erbjuder inte bara försäljning av tillbehör och reservdelar till släpvagnar av alla fabrikat, utan också köp, byte och försäljning av begagnade personbilssläp. Dessutom levererar de olika tjänster, från renovering av stumma släpvagnsaxlar till reparationer av alla slag, hyrsläp och arbete med försäkringsskador samt för- och efterbesiktningar.

Det är det lilla extra som Ingvar och hans team gör för sina kunder som verkligen sätter dem isär. De strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar och skapa en positiv upplevelse, vilket leder till nöjda kunder som återkommer.

En extra hyllning till familjen för deras osynliga, men kraftfulla, bidrag till framgången hos IN’s Släpvagnsservice AB. Ett stort tack för ert stöd och engagemang i denna resa mot framgång och utmärkelse!

Stort grattis till Ingvar Nilsson – Länets entreprenör 2023!

VD Ingvar Nilsson
Org.nr: 556787-5207
Mail: nilsson.i1954@gmail.com
Adress: KÄLLEBACKSVÄGEN 18 – 554 75 Jönköping
Län: Jönköpings län
slapvagnsservice.com/#hem
blocket.se/butik/slapvagnsservice-i-jonkoping
facebook.com/insslapvagnsservice/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *