Länets entreprenör 2023!

Det är med en djup respekt och beundran vi tillkännager att Lars Börjesson är mottagaren av priset som länets entreprenör för 2023. Lars har varit en förebild för entreprenörskap ända sedan sin tidiga ungdom, och genom åren har han uppnått enastående framgångar som företagare.

Redan från en ålder av 20 år visade Lars Börjesson tydliga tecken på att han var ämnad att vara en entreprenör. Hans passion och drivkraft har varit en avgörande faktor bakom hans prestationer. Genom att bygga och utveckla ett imponerande team har han alltid prioriterat högsta kvalitet i allt de gör.

Fokus på kundens glädje och nöje har varit en ledande princip för Lars och hans team på HITAB i Hindås Aktiebolag. Denna inriktning har inte bara skapat en stark lojalitet bland kunderna utan har också lett till att de har blivit kända som en av de bästa inom branschen.

Lars Börjessons framgångsrika entreprenörsresa är en inspiration för alla som strävar efter att förverkliga sina drömmar och skapa kvalitet i sitt arbete. Hans utmärkelse som länets entreprenör för 2023 är ett välförtjänt erkännande av hans hängivenhet och kompetens.

Stort grattis till Lars Börjesson – Länets entreprenör 2023!

VD Lars Börjesson
Org.nr: 556390-7079
Mail: lasse.hitab@telia.com
Adress: Sundshult 120 – 438 54 Hindås
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *