Golvläggarna J&D AB, under ledning av David, är inte bara en golvläggningsfirma utan ett uttryck för entreprenörsanda och passion för att göra saker på ett unikt sätt. Sedan starten 2019 har företaget vuxit och blivit ett föredraget val för kunder i Skåne län, och det är inte svårt att förstå varför.

David och hans ansvarstagande medarbetare, särskilt Zimon, har skapat en trivsam arbetsmiljö som verkligen speglar deras dedikation och professionalitet. Oavsett om det är stora eller små projekt, för privatpersoner eller företag, sätter Golvläggarna J&D AB kunden i fokus och levererar tillfredsställande resultat.

David vill rikta ett varmt tack till sina tidigare arbetsgivare och kollegor som har format och inspirerat honom. Speciella hyllningar går till dem som har bidragit till hans utveckling, som Patrik, Björn Palm, Andreas Hansson och Martin Sandberg, vars minne hedras. Ambitionen och engagemanget hos Golvläggarna J&D AB gör dem till ett företag att räkna med i Skåne län, och med önskan om fortsatt tillväxt och framgång ser vi fram emot att se dem blomstra i framtiden. Ett stort tack till Fastmö för den ständiga supporten och här är till många fler framgångsrika år framöver.

Stort grattis till Golvläggarna J&D AB – Länets entreprenörer 2023!

VD David Karlsson
Org.nr: 559189-5296
Mail: info@golvlaggarnajd.se
Adress: STRANDPROMENADEN 16 – 234 39 Lomma
Län: Skåne län
golvlaggarnajd.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *