Länets entreprenör 2023!

Ett stort grattis till Torbjörn Nilsson, VD för Gällivare Bo AB, för den väl förtjänta utnämningen till länets entreprenörer! Torbjörn har inte bara byggt upp ett framstående företag utan har även skapat en riktig framgångssaga från 2013 till dagens utmärkelse.

Med hårt arbete, engagemang och en passion för planering har Torbjörn och hans team blivit ledande inom fastighetsbranschen. Den fantastiska resan från starten till idag är ett resultat av blod, svett och tårar, där varje utmaning har övervunnits med en vilja att alltid sträva efter det bästa.

Torbjörn Nilsson är känd för att vara bäst i branschen, och hans dedikation till hög kvalitet är uppenbar i varje aspekt av verksamheten. Att fokusera på kvalitet och skapa en positiv upplevelse för kunderna är en prioritet för Gällivare Bo AB.

Torbjörns vill också rikta en hyllning till sin stödjande familj, som har varit en viktig del av denna resa. Deras ovärderliga stöd har varit en nyckel till framgång och en påminnelse om att bakom varje framstående entreprenör finns en stark och sammanhållen kärna.

Stort grattis till Torbjörn Nilsson – Länets entreprenör 2023!

VD Torbjörn Nilsson
Org. nr: 556672-3895
Mail: gveboab@gmail.com
Län: Norrbottens län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *