FNE PrefabMontage AB, grundat år 2017 av den erfarna entreprenören David Forsberg, är ett företag som präglas av dedikation och expertis. Med imponerande 25 års erfarenhet inom branschen och som Certifierad Arbetsledareinspektör CA-Betong har David byggt upp ett företag som strävar efter toppkvalitet och leverans i tid.

David Forsberg ser alltid till att överträffa kundernas förväntningar genom att leverera projekt före utsatta tider. Han delar framgången med sin familj, som inte bara stöttar honom utan även aktivt medverkar i företaget. Med hans fru och två barn som en integrerad del av teamet skapar de en stark gemenskap och en känsla av samhörighet.

FNE PrefabMontage AB är inte bara en entreprenör som fokuserar på att slutföra projekt i tid, de lägger även vikt vid att göra det lilla extra för sina kunder. Genom att välja kvalitet före kvantitet positionerar de sig som en pålitlig och ansvarsfull aktör inom branschen.

Vi är glada att tilldela denna utmärkelse till David Forsberg och FNE PrefabMontage AB för deras utmärkta prestationer och önskar dem fortsatt framgång och tillväxt. Det är en ära att hylla dem som Länets Entreprenör och vi ser fram emot att följa deras fortsatta resa.

Stort grattis till David Forsberg – Länets entreprenörer 2023!

VD David Forsberg
Org.nr: 559104-2931
Mail: david@fneprefab.se
Adress: STATIONSVÄGEN 7 – 524 41 Ljung
Län: Västra Götalands län
fneprefab.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *