Finn Jönsson, VD för Finn Fixar AB, är en inspirerande entreprenör som har gjort betydande framsteg inom sitt företag. Vi vill också uppmärksamma och tacka hans livspartner, Maria Jönsson, för det ovärderliga stöd och den hjälp hon har erbjudit genom åren.

Finn och hans team på Finn Fixar AB strävar alltid efter att överträffa förväntningarna för sina kunder och skapa långvariga relationer. Deras engagemang och dedikation har resulterat i välförtjänt framgång och erkännande som Länets Entreprenör 2023.

Vi ser fram emot att följa Finn Fixar AB:s fortsatta framgång och det positiva inflytande de har på branschen och samhället i stort. Tack för ert bidrag och er påverkan.

Stort grattis till Finn Jönsson – Länets entreprenör 2023!

VD Finn Jönsson
Org.nr: 556879-0157
Mail: finnfixar@live.se
Adress: ANNBACKEN 2 – 827 63 Färila
Län: Gävleborgs län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *