Länets entreprenör 2023!

Falköpings Kyltransporter AB, under ledning av grundaren Claes Claesson, har inte bara etablerat sig som länets entreprenör utan även som en pålitlig partner inom kyltransport och distribution. Sedan starten 2007 har företaget växt och behållit ett starkt partnerskap med Falköpings Mejeri, vilket är ett bevis på deras långsiktiga engagemang och service av hög kvalitet.

Falköpings Kyltransporter AB har inte bara fokuserat på att möta sina kunders behov inom tempererad distribution utan erbjuder också flexibla lösningar för budservice och transport av olika typer av gods. Trygghet är kärnan i deras verksamhet, och det sträcker sig inte bara till deras kunder utan också till deras dedikerade medarbetare. Genom att skapa en arbetsmiljö präglad av trygghet och trivsel har Falköpings Kyltransporter AB byggt ett starkt team som delar ett gemensamt mål: att erbjuda professionella transporttjänster med ordning, reda och enastående service.

Stort grattis till Claes Claesson – Länets entreprenör 2023!

VD Claes Claesson
Org.nr: 556727-3981
Mail: Claes@kyltransport.se
Adress: HAGAVÄGEN 4 – 521 70 Åsarp
Län: Västra Götalands län
kyltransport.eu/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *