Länets entreprenör 2023!

Ett stort grattis till Fredrik och hans företag F & M Entreprenad i Stockholm AB för att ha blivit utnämnda till länets entreprenörer! Med över ett decenniums erfarenhet inom byggbranschen har Fredrik beslutat sig för att ta steget och öppna sitt eget företag. Detta certifikat är en hyllning till hans mod, hängivenhet och expertis inom branschen.

Vi vill också rikta ett varmt tack till Fredriks familj, som har varit en viktig del av hans resa. Ert stöd och engagemang har varit en kraftfull drivkraft bakom Fredriks framgång. Det är dessa stunder av gemenskap och hängivenhet som gör varje framgång ännu mer meningsfull.

Fredriks entreprenörsanda och önskan att öppna eget är en inspiration för oss alla. Vi är stolta över att tilldela detta certifikat som en symbol för framgången och som en hyllning till den ljusande framtid som väntar. Grattis Fredrik och tack till hela din familj för att ni är en del av vår entreprenörsgemenskap!

Stort grattis till Fredrik Lindström – Länets entreprenör 2023!

VD Fredrik Lindström
Org.nr: 559346-5759
Mail: fmdesignab@gmail.com
Adress: FREGATTVÄGEN 68 – 11768 Stockholm
Län: Stockholms län


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *