Länets entreprenör 2023!

Vi är stolta att få presentera Katarina Larsson, vinnaren av årets Länets Entreprenör 2023. Hennes bolag fokuserar på att äga och förvalta fast egendom, och hon har visat att hon har de nödvändiga ledarskapskvaliteterna och drivkraften för att nå toppen.

Katarina har en unik resa som entreprenör. Hon bär med sig ett rikt arv av entreprenörskap, som har hjälpt henne att lyckas inom olika verksamheter, inklusive Katarinas fastigheter, skogsbruk och psykoterapi.

Det är inspirerande att se hur Katarina har tagit med sig dessa lärdomar och arbetat för att bygga sitt eget framgångsrika företag. Hennes entreprenörsanda är stark, och hon har visat att hon kan balansera tradition med innovation.

Vi ser fram emot att se vad framtiden har i beredskap för Katarina Larsson och hennes företag. Hennes berättelse är en påminnelse om att entreprenörskap inte bara handlar om att bygga företag, utan också om att bygga på arvet och att drömma stort.

Stort grattis till Katarina Larsson – Länets entreprenör 2023!

VD Katarina Larsson
Org.nr: 556760-7725
Mail: katarina.larsson@kl-fastigheter.se
Adress: GRANTORPSVÄGEN 42 – 593 38 Västervik
Län: Kalmars län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *