Länets entreprenör 2023!

Ett stort grattis till Enviro Miljöteknik AB och VD Hanna Hartmann för den välförtjänta utnämningen till länets entreprenörer! Hanna Hartmann har varit en kraftfull ledare och en nyckelperson inom miljöteknik, och vi är stolta över att erkänna hennes och företagets framgångar.

Hanna har visat enastående hängivenhet och expertis inom sitt område, trots att hon från början hade en annan passion för djur. Hennes resa från att inte vilja arbeta med miljö till att skapa och leda Enviro Miljöteknik AB är inspirerande och visar på hennes förmåga att anpassa sig och blomstra inom sitt expertområde.

För fem år sedan tog Hanna det modiga steget att starta sitt eget företag, och idag samarbetar hon framgångsrikt med andra små konsulter. Hon har skapat en verksamhet som inte bara är effektiv utan också öppen för expansion och tillväxt.

Vi är stolta över att tilldela detta certifikat till Enviro Miljöteknik AB som en hyllning till Hanna Hartmanns vision och arbete.

Stort grattis till Hanna Hartmann – Länets entreprenör 2023!

VD Hanna Hartmann
Org.nr: 559119-7123
Mail: hanna@enviromiljoteknik.se
Adress: SÄTERSFORS 12 – 566 91 Habo
Län: Jönköpings län
enviromiljoteknik.se/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *