Länets entreprenör 2023!

Det är med stor glädje vi tillkännager att Christoffer Engen har blivit tilldelad priset Länets Entreprenör 2023. Hans företag, Engens Mark & Spår AB, har gjort en märkbar och positiv inverkan på branschen för markarbeten och personaluthyrning.

Christoffer har visat sig vara en driven och skicklig entreprenör, och hans engagemang för att erbjuda högkvalitativa marktjänster har gjort hans företag till en eftertraktad resurs inom branschen. Med åren har han byggt upp en imponerande verksamhet som har blivit känt för sin pålitlighet och professionalism.

Engens Mark & Spår AB erbjuder inte bara markarbeten av högsta kvalitet, utan har också utmärkt sig inom personaluthyrning. Christoffer och hans team är dedikerade till att matcha rätt arbetskraft med rätt projekt, vilket har lett till nöjda kunder och partners.

Christoffer Engen är en entreprenör som tror på att hålla en stark arbetsmoral och höga standarder. Han är en inspirerande ledare och en förebild för andra som strävar efter att göra en positiv inverkan inom sitt yrkesområde.

Vi gratulerar Christoffer Engen till denna väl förtjänta utmärkelse och ser fram emot att följa hans fortsatta framgångar inom markarbeten och personaluthyrning i framtiden. Han är utan tvekan en av länets främsta entreprenörer och en förebild för kommande generationer.

Stort grattis till Christoffer Engen – Länets entreprenör 2023!

VD Christoffer Engen
Org.nr: 559250-3626
Mail: Christoffer@EngenMarkSpar.se
Adress: SKÅLANVÄGEN 18 – 792 33 Mora
Län: Dalarnas län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *