Länets entreprenör 2023

Det är med stor glädje och stolthet vi tillkännager att Johan Staffansson har blivit tilldelad priset Länets Entreprenör 2023. Johan har genom sina enastående prestationer och dedikation till sitt företag uppnått imponerande framgångar.

Johan Staffansson har visat prov på enastående ledarskap och förmågan att driva sitt företag till nya höjder. Tillsammans med sitt team har han alltid prioriterat att leverera högsta kvalitet till sina kunder, och detta engagemang syns redan från första mötet.

Utmärkelsen Länets Entreprenör 2023 är en välförtjänt hyllning till Johans insatser och arbete som har resulterat i imponerande nivåer av framgång för hans företag. Vi gratulerar honom varmt och ser fram emot att följa hans fortsatta prestationer och positiva inverkan i näringslivet. Johan Staffansson är en värdig mottagare av denna ärofyllda titel.

Låt oss tillsammans fira Johan Staffansson – Länets Entreprenör för 2023!

VD Johan Staffansson
Org.nr: 559110-8617
Mail: johan@elteckab.nu
Adress: Faluvägen 39, 790 26 Enviken
Län: Dalarnas län
https://eltechab.nu/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *