Länets entreprenör 2023

År 2023, är det med stor glädje och stolthet vi hyllar Jonas Nettelvik som mottagare av Länets Entreprenörspris. Jonas har varit hjärnan och hjärtat bakom Ellströms Trafikskola Aktiebolag sedan 2007, och hans engagemang har lett till enastående framgångar.

Det som särskiljer Jonas och hans trafikskola är mångsidigheten. Inte bara utbildar han privatpersoner som många andra trafikskolor, utan han erbjuder även YKB (Yrkesförarutbildning) och lastbil C/CE-utbildning. Han har blivit en oersättlig resurs för dem som strävar efter att bli yrkesförare och han har hjälpt många att förverkliga sina drömmar om att köra lastbil.

Jonas Nettelvik är inte bara en trafikskollärare, han är en mästare inom sin bransch. Han har visat att passion och engagemang kan göra skillnaden och att det är genom att dela kunskap och färdigheter som vi kan hjälpa andra att nå sina mål.

Denna utmärkelse hyllar Jonas Nettelvik som en förebild inom trafikskolebranschen och som en viktig resurs för samhället.

Låt oss tillsammans fira Jonas Nettelvik – Länets Entreprenör för 2023!

VD Jonas Nettelvik
Org.nr: 556206-5721
Mail: Jonas@ellstroms.se
Adress: BROBYVÄGEN 1, 195 60 Arlandastad
Län: Stockholms län
https://ellstroms.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *