Länets entreprenör 2023!

Ett stort grattis till Ebba Nilsson och Ebba Nilsson Veterinärpraktik AB för den välförtjänta utnämningen till länets entreprenörer! Ebba Nilsson är en imponerande kvinna som har trätt in i världen av veterinärpraktik med passion och engagemang.


Efter att ha arbetat inom olika yrken gjorde Ebba det modiga valet att satsa på veterinärbranschen och startade stolt Ebba Nilsson Veterinärpraktik AB. Hennes beslut att följa sin passion för djurs hälsa och välbefinnande har inte bara resulterat i en framgångsrik verksamhet utan också i en positiv påverkan på länets veterinärcommunity.


Det är med stolthet vi tilldelar detta certifikat till Ebba Nilsson Veterinärpraktik AB som en hyllning till Ebba Nilssons dedikation och arbete inom veterinärbranschen.
Stort grattis till Ebba Nilsson – Länets entreprenör 2023!

VD Ebba Nilsson
Org. nr: 556993-2022
Mail: ebba.nilsson@live.se
Adress: ALBYVÄGEN 29 – 186 91 Vallentuna
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *