Länets entreprenör 2023!

Vi är hedrade att tillkännage Caroline Jonsberg som vinnaren av priset Länets Entreprenör 2023. Med en imponerande 18-årig karriär och en stark affärsverksamhet sedan 2012 har Caroline visat sig vara en kraft att räkna med i städ- och underhållningsbranschen.

Det som verkligen särskiljer Caroline är hennes omsorg och engagemang, både gentemot sina kunder och sina medarbetare. Hon tror på att leverera utmärkt arbete, och det återspeglas i hennes företags rykte för att leverera enastående städhjälp. Genom att vara en godhjärtad själ, förstår hon att det är avgörande att erbjuda full flexibilitet för att balansera både familjeliv och arbetsliv för alla inblandade.

Caroline har också en passion för musik som har följt henne sedan barndomen och som ledde henne till en utbildning i Tampa, Florida. Detta unika intresse har gjort det möjligt för henne att erbjuda skräddarsydda underhållningspaket som inkluderar musik och städning. Detta har öppnat upp dörrar till unika och minnesvärda evenemang som företagsfester och bröllop där musiken och städningen går hand i hand.

Vi gratulerar Caroline till denna välförtjänta utmärkelse och ser fram emot att följa hennes fortsatta framgångar i framtiden.

Stort grattis till Caroline Jonsberg – Länets entreprenör 2023!

VD Caroline Jonsberg
Org.nr: 556882-0566
Mail: caroline@dammdidamm.se
Adress: Fridhemsvägen 3 – 602 13 Norrköping
Län: Östergötlands län
http://www.dammdidamm.se/?p=1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *