Länets entreprenör 2023!

Med stor glädje och beundran presenterar vi Lars Pettersson och Maria Holmgren, mottagare av priset Länets Entreprenörer 2023. Denna dynamiska duo har sedan starten av Child Academy Sports förskola år 2009 haft en brinnande passion för att göra en betydande skillnad inom barnomsorgen.

Deras idrottsförskolor, Child Academy Sports, är mer än bara en vanlig förskola; det är en plats där barnets utveckling och välmående är högsta prioritet. Lars och Maria har alltid strävat efter att erbjuda en utbildningsmiljö som är stimulerande, rolig och utmanande, och de har gjort detta med enastående framgång.

Genom att fokusera på kompetensutveckling och friskvård för sina medarbetare har de skapat en arbetsmiljö som är inte bara utvecklande utan också hållbar. De tror på att om personalen trivs och utvecklas, kommer detta att avspegla sig positivt på barnen som de tar hand om.

Lars och Maria sätter alltid kvalitet i första hand. De tror att rörelseglädje och utbildning inte ska vara en standardiserad process, utan snarare en dynamisk och anpassningsbar resa för varje barn. Deras engagemang för att skapa en positiv och berikande miljö för barnen har gjort dem till pionjärer inom barnomsorgen.

Med glädje och stolthet har vi tilldelat Lars Pettersson och Maria Holmgren titeln Länets Entreprenörer 2023. Deras arbete är en inspirerande påminnelse om att passion, engagemang och hängivenhet kan skapa en bättre framtid ett livslångt aktivt liv för våra barn och samhället som helhet.

Stort grattis till Maria Holmgren och Lars Pettersson – Länets entreprenörer 2023!

Verksamhetschef och delägare Maria Holmgren
Org.nr: 559172-8380
Mail: maria.holmgren@childacademysports.se
Adress: LODJURSVÄGEN 7 – 755 91 Uppsala
Län: Uppsala län
https://www.childacademysports.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *