Länets entreprenör 2023

Simon Haim, mottagaren av länets entreprenörspris för 2023, är en sann visionär inom bygg- och anläggningsbranschen. Hans företag har som mål att erbjuda teknikkonsultationer som inte bara uppfyller branschens högsta standarder, utan också driver innovation och utveckling framåt.

Simon är en ledare som förstår att teknikkonsultationer är en grundläggande del av varje framgångsrikt bygg- och anläggningsprojekt. Hans engagemang för att erbjuda högkvalitativa och effektiva tekniska lösningar har gjort honom till en eftertraktad resurs inom branschen.

Med ett skarpt öga för detaljer och en passion för att överträffa förväntningarna har Simon Haim och hans team etablerat sig som föregångare inom teknikkonsultationer. De är inte bara experter på att lösa tekniska utmaningar, de är också drivkrafterna bakom innovation och förändring inom branschen.

Länets entreprenörspris för 2023 är en välförtjänt hyllning till Simon Haims dedikation och hans bidrag till bygg- och anläggningsbranschens utveckling. Vi ser fram emot att se hur han och hans företag kommer att fortsätta forma framtiden för denna viktiga bransch.

Låt oss tillsammans fira Simon– Länets Entreprenör för 2023!

VD Simon Haim
Org.nr: 556934-3485
Mail: Byggkonsult.3000@gmail.com
Adress: DOMHERREVÄGEN 5 – 633 63 Eskilstuna
Län: Södermanlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *