Claes Wallenberg, den drivande kraften bakom Better & Better AB, har blivit erkänd som länets entreprenör och kommer inom kort att motta ett välförtjänt certifikat.

Claes förtjänar en särskild hyllning för det passionerade och hårda arbete han utför varje dag. Med en kärlek till sitt arbete och en inställning som gör varje dag meningsfull, är han känd för sin förmåga att snabbt, säkert och effektivt hjälpa sina kunder. Claes tar en resultatorienterad approach där varje problem eller tillstånd ses som en konsekvens av både inre och yttre påverkan.

Vi vill hylla Claes Wallenberg för hans dedikation, expertis och den positiva inverkan han har haft genom åren. Hans resa och framstående arbete är en inspirerande berättelse, och vi ser fram emot att se fortsatta framgångar för Better & Better AB under hans ledning.

Stort grattis till Claes Wallenberg – Länets entreprenörer 2023!

VD Claes Wallenberg
Org.nr: 556825-0137
Mail: claes@betterandbetter.se
Adress: VULCANUSGATAN 4 NB – 113 21 Stockholm
Län: Stockholms län
betterandbetter.se/om-claes/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *