Länets entreprenör 2023

Året 2023 har kastat strålkastarljuset på en exceptionell individ, och den personen är ingen annan än Angelica Sundin Petersson, mottagaren av länets entreprenörspris. Med sin banbrytande karriär som konsult inom Supply Chain sedan 2018 har Angelica visat att hon är en sällsynt talang.

Hennes förmåga att ta sig an uppdrag i en mångfald av branscher, från de mest tekniska till de mest kreativa, har varit en imponerande bedrift. Men Angelica är mer än bara en skicklig yrkesperson; hon är en strålande personlighet med en hjärtlig och glad inställning. Oavsett utmaningen sätter hon alltid uppdragets bästa i främsta rummet och detta har lett till en rad förlängda uppdrag, som är det bästa beviset på hennes dedikation och vilja att sträva efter att göra företag ännu bättre.

Angelicas öppenhet för olika branscher och hennes bakgrund som utbildad kulturvetare ger henne en unik fördel. Hon kan inte bara lösa komplexa problem inom Supply Chain, utan också smälta in i olika företagskulturer som en naturlig del av teamet.

Länets entreprenör 2023 är en välförtjänt utmärkelse för Angelica Sundin Petersson. Det är en hyllning till hennes kompetens, passion och förmåga att ständigt överträffa förväntningarna. Vi ser fram emot att följa hennes framgångsrika fortsättning och de positiva förändringar hon kommer att fortsätta att skapa i affärsvärlden.

VD Angelica Sundin Petersson
Org.nr: 559178-4961
Mail: angelica@anjin-interim.se
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *