Länets entreprenör 2023

Vi är glada att få uppmärksamma Arja Ellen Mäntykangas, en verklig hjälte i tolkyrket, som har blivit utnämnd till Länets Entreprenör 2023. Arja har under flera årtionden dedikerat sig till att bygga broar mellan två språk, finska och svenska, och i processen har hon inte bara överbryggat språkliga klyftor utan också skapat långvariga relationer till sina uppdragsgivare.

Att vara tolk är en konst som kräver mer än bara ord. Det handlar om att förmedla känslor, kulturer och tankar med enastående precision. Arja har bemästrat detta konststycke med en otrolig personlighet och en unik förståelse för sina kunder, oavsett om det är individer eller företag.

Genom att se till att varje möte är en positiv och givande upplevelse har [Kundens namn] blivit en lysande stjärna i sin bransch. Hennes arbete har inte bara hjälpt människor att kommunicera, utan det har också skapat en atmosfär av ömsesidig respekt och förståelse.

Denna utmärkelse är en välförtjänt hyllning till Arjas dedikation och en bekräftelse på hennes enastående insatser. Hon är inte bara en tolk, hon är en kulturambassadör och en brobyggare. Hennes arbete representerar den bästa sidan av entreprenörskap – att göra världen bättre genom att bygga förståelse och samhörighet.

Org.nr: 556839-0917
Mail: info@amtolk.se
Län: Västra Götalands län
LINDORMSGATAN 27 – 506 44, Borås


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *