Tola Plåt i Falkenberg AB har gjort sig kända som en av länets mest framstående entreprenörer, med äran att vinna titeln två år i rad! Med åtta skickliga medarbetare har företaget etablerat sig som en pålitlig partner för företag i regionen kring Falkenberg. Grunden för deras framgång lades redan 1953 av Mikael Karlssons farbror Sven-Erik, och idag fortsätter företaget sin stolta tradition som ett familjeföretag.

Kundfokus är en central del av Tola Plåts företagsfilosofi. Genom att sätta kunden i fokus strävar de alltid efter att leverera perfekt utförda arbeten som uppfyller de höga krav som deras kunder har. Med specialisering inom områden som automatstansning, kantpressning, svetsning och annat relaterat har de skapat en stark ställning på marknaden och blivit en eftertraktad partner för företag i regionen.

Som experter inom plåtslageri och med en mångårig erfarenhet av branschen är Tola Plåt i Falkenberg AB väl rustade för att möta och överträffa sina kunders förväntningar. Deras dedikation till att leverera högkvalitativa resultat har gjort dem till en pålitlig och respekterad aktör inom branschen.

Vi vill gratulera Tola Plåt i Falkenberg AB och dess VD till deras imponerande prestationer och deras välförtjänta utmärkelse som länets entreprenör. Deras förmåga att leverera utmärkta tjänster och deras engagemang för kundnöjdhet är en förebild för företag i hela regionen. Vi ser fram emot att se deras fortsatta framgångar och bidrag till näringslivet i Falkenberg och dess omgivningar.

Stort grattis till Tola Plåt i Falkenberg Aktiebolag – Länets entreprenörer 2024!

VD Mikael Karlsson
Org.nr: 556269-0296
Mail: info@tolaplat.com
Adress: RÖRV 4 VINBERGS HED – 311 95 Falkenberg
Län: Hallands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *