Det är med stor glädje vi hyllar SHXH Bygg AB och dess ägare Xhizair Shala för deras enastående bidrag till bygg- och anläggningssektorn i vårt län. Med en stark familjär sammanhållning och en dedikation till kvalitet har SHXH Bygg AB gjort sig kända som en pålitlig och respekterad aktör inom branschen.

Xhizair Shala och hans team, som inkluderar fyra bröder och två kusiner, har inte bara förvandlat sitt bolag till en framgångssaga, utan har också förändrat landskapet för byggföretag i vår region. Genom att dra nytta av den starka familjebanden har de skapat en arbetskultur som präglas av samarbete, tillit och professionalism.

Inom SHXH Bygg AB är kvalitet en central princip som genomsyrar alla deras projekt. Genom att sträva efter att överträffa förväntningarna och leverera hållbara och hållbara lösningar, har de skapat en imponerande portfölj av nöjda kunder och lyckade projekt.

Det är inte bara deras expertis inom snickeri och bygg- och anläggningsarbete som imponerar, utan också deras förmåga att skapa en positiv arbetsmiljö där varje medlem av teamet känner sig värdefull och uppskattad.

Vi är stolta över att kunna erkänna SHXH Bygg AB som länets entreprenör och ser fram emot att följa deras fortsatta framgångar och bidrag till att forma vår regions byggindustri. Med deras dedikation, kompetens och familjens styrka är vi övertygade om att de har en ljus framtid framför sig.

Stort grattis till SHXH Bygg AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Xhizair Shala
Org.nr: 556978-7624
Mail: gustav@shxhbyggab.com
Adress: TUNAVÄGEN 14 – 147 42 Tumba
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *