Pia Schiller har med rätta tilldelats priset som Länets Entreprenör för 2023, och bakom denna erkännande finns en passionerad och engagerad yrkeskvinna. Pia omfamnar sitt yrke med en glöd som är smittande, och hennes mångsidiga kompetens inom konsultation, hästträning och massage gör henne till en verklig stjärna i sitt fält.

För Pia är arbetet inte bara en plikt; det är en kärlekshandling. Att vara konsult och hästtränare samt massör är inte bara ett arbete för henne, det är en passion som genomsyrar allt hon gör. Denna dedikation är tydlig i varje aspekt av hennes verksamhet, och det är ingen överraskning att hennes framgångar har förtjänat henne detta prestigefyllda pris.

Det är Pias önskan att se sina kunder blomstra och att varje individ hon arbetar med når sitt allra bästa. Hennes fokus på att göra sitt yttersta för att tillfredsställa klienterna genomsyrar hennes arbete och skapar starka och meningsfulla relationer.

Pia Schiller är inte bara en entreprenör i affärssammanhang; hon är en hjälte för dem hon betjänar. Genom att kombinera yrkesskicklighet med en äkta passion för sitt arbete har Pia inte bara vunnit ett pris utan också respekten och tacksamheten från dem hon berikar med sina unika talanger.

Stort grattis till Pia Schiller – Länets entreprenörer 2023!

VD Pia Schiller
Org.nr: 559246-5719
Mail: info@SchillerandFriends.se
Adress: Sibyllavägen 29 – 141 32 Huddinge
Län: Stockholms län

https://schillerandfriends.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *