Saneringstjänst i Roslagen AB, grundat av Jimmy Boström och Magnus Eriksson år 2013, har framstått som en betydande aktör inom saneringsbranschen och tilldelas nu förtjänt utmärkelsen som länets entreprenör, där de snart kommer att erhålla ert certifikat.

Med över 15 års erfarenhet vardera, har Jimmy och Magnus en djup förståelse för branschen och dess krav. Företaget erbjuder en omfattande rad av saneringstjänster, inklusive asbestsanering, avfuktning, avloppsrensning, hetvattenbehandling, klottersanering, krypgrundssanering, rivning och generell sanering. Deras expertis sträcker sig över olika områden, vilket gör dem till en pålitlig och mångsidig partner inom saneringssektorn.

Saneringstjänst i Roslagen AB har etablerat sig som en respekterad och pålitlig aktör i länet, och deras ansvarskänsla och engagemang för kvalitetssäkring har gjort dem föredragna samarbetspartners, särskilt inom hanteringen av bostadsrättsföreningar.

Deras framgångsrika tillväxt vittnar om deras entreprenörsanda och starka engagemang för att erbjuda högkvalitativa saneringstjänster. Utmärkelsen som länets entreprenör är en välförtjänt hyllning till Saneringstjänst i Roslagen AB och dess grundares dedikation och skicklighet inom branschen. Vi ser fram emot att överlämna certifikatet till dem och fira deras framgångsrika resa.

Stort grattis till Jimmy Boström och Magnus Eriksson – Länets entreprenörer 2023!

VD Jimmy Boström och Magnus Eriksson
Org.nr: 556926-1729
Mail: jimmy@srab.nu
Telefon: 072-704 98 66
Län: Uppsala län
srab.nu/index.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *