Nordic Power i Piteå, under ledning av Niclas Burman, har blivit hedrad som länets främsta entreprenör. andra året i rad. Företaget strävar efter att skapa hållbara tekniska lösningar med en stark miljömedvetenhet. Med en önskan att vårda det norrländska arvet och stödja både kunder och företag i regionen, förbinder sig Nordic Power att vara en “schysst” aktör med lokal närvaro och nationella ambitioner inom de kommande fem åren.

Förtroende är av central betydelse för Nordic Power, och det börjar med ömsesidig tillit. Företaget strävar ständigt efter att förbättra och utveckla sina tjänster och ser varje projekt som en möjlighet att växa och lära sig. Med fokus på framtiden vill Nordic Power driva utvecklingen framåt och skapa nästa generations kundupplevelse inom byggbranschen.

Genom att ta bort det konservativa inom anläggnings- och maskinindustrin strävar Nordic Power efter att göra det enklare för sina kunder att förverkliga sina byggidéer. Med sin dedikation till innovation och kvalitet är Nordic Power redo att fortsätta utmärka sig som en ledande aktör inom branschen.

Stort grattis till (Nordic power sverige Maskin & entreprenad AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Niclas Burman
Org.nr: 559286-0752
Mail: niclas_burman@hotmail.com
Adress: Enbärsstigen 22 – 941 41
Län: Norrbottens län
nordicpower.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *