Åsa är en verklig entreprenör med rötter som sträcker sig tillbaka till sent 90-tal, då hon tillsammans med några vänner förvärvade en kapellfirma där hon ansvarade för redovisningen. År 2010 grundade hon NIBA Redovisningsbyrå och har sedan dess varit en pålitlig partner för företagare som behöver professionell och pålitlig redovisningstjänst.

Åsas framgång som entreprenör är ett resultat av hennes hängivenhet och arbetsmoral. Hennes engagemang för att stötta och hylla sina kollegor, som Maria Ström, är ett tecken på det starka teamarbete som präglar NIBA Redovisningsbyrå.

Åsa delar gärna med sig av sin erfarenhet till dem som funderar på att starta ett företag, och hennes kloka råd om att ha en redovisningsbyrå vid sin sida är ovärderligt. Hon betonar vikten av att hålla koll på alla papper och skaffa professionell hjälp för att undvika problem och förseningar.

Vi är stolta att tilldela Åsa titeln Länets Entreprenör 2023. Hennes framgångsrika resa och engagemang för att stödja andra är beundransvärda. Vi ser fram emot att fortsätta följa deras bidrag till företagsvärlden och önskar dem fortsatt framgång.

Stort grattis till Åsa Cajander – Länets entreprenörer 2023!

VD Åsa Cajander
Org.nr: 556831-3281
Mail: asa@nibaredovisning.se
Adress: KYRKOGATAN 35 – 745 31 Enköping
Län: Uppsala län
nibaredovisning.se/startsida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *