Martin Segerdahl, VD för Martin Segerdahls AB, är en sann stjärna inom entreprenadbranschen och en värdig mottagare av titeln som länets entreprenör. Hans passion och hängivenhet till branschen har inte bara lyft hans eget företag utan har också satt en hög standard för professionellt arbete.

Med lång erfarenhet inom entreprenadbranschen har Martin inte bara förvaltat företaget med skicklighet utan har också varit en inspirerande ledare för sitt team. Hans dedikation till att leverera kvalitet och överträffa förväntningar har gjort honom förtroendeingivande bland både kunder och kollegor.

Martin Segerdahls AB, under Martins ledning, representerar en förebild för excellence inom entreprenad. Hans hängivenhet till branschen har bidragit till att forma företagets framgång och sätta en standard för professionalism och kvalitet.

Vi är stolta över att tilldela Martin Segerdahl titeln som länets entreprenör och ser fram emot att fortsätta se hans företag blomstra och inspirera andra i branschen. Hans insatser och dedikation är en källa till inspiration för hela entreprenadgemenskapen.

Stort grattis till Martin Segerdahl – Länets entreprenör 2023!

VD Martin Segerdahl
Org.nr: 559170-3268
Mail: martin@segerdahls.se
Adress: ENGELBREKTSGATAN 41 – 432 42 Varberg
Län: Hallands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *