Det är med stor glädje och respekt som vi hyllar Per Arne Lundqvist, vinnaren av priset som länets entreprenör för 2023. Hans hängivenhet och hårda arbete har banat vägen för en enastående resa och framgångsrik företagsutveckling.

Per Arne vill rikta en varm hyllning till sin familj, som har varit en konstant källa till stöd och inspiration genom hela hans företagsresa. Deras engagemang och tro på honom har varit en drivkraft för att nå de höjder han har uppnått.

Företaget, som startade som TD Rail i Västerås 2013 och senare bytte namn till Rail Parts AB år 2019, har under Per Arnes ledning blivit en betydande aktör inom järnvägsindustrin. Med kontor i Borlänge och en närvaro på den nordiska marknaden har de utvecklat produkter för underhåll inom järnvägssektorn och etablerat samarbeten med några av Europas ledande leverantörer.

Sedan 2020 är Rail Parts en stolt del av Nordspår Sverige AB tillsammans med WRI AB, KM Spårservice AB och Linccon AB. Denna förening ger dem möjligheter att uppfylla marknadens förväntningar och framtida behov.

Per Arne Lundqvist är en sann entreprenör och en förebild för andra inom branschen. Vi är övertygade om att han kommer att fortsätta att forma och leda företagets framgångsrika framtid. Grattis till Per Arne Lundqvist och Rail Parts AB för denna välförtjänta utmärkelse som länets entreprenör för 2023. Vi ser fram emot att följa deras fortsatta resa och prestationer.

Stort grattis till Per Arne Lundqvist – Länets entreprenör 2023!

VD Per Arne Lundqvist
Org.nr: 559205-1915
Mail: par-arne.lunqkvist@railparts.se
Län: Dalarnas län
https://railparts.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *