Delfinens förskola, under ledning av Rolf Palmgren och frun Charlotte Skjäl, är verkligen en plats där barn får vara barn. På bara några år har de skapat en framstående förskola där barnens välmående och kompetent personal är i centrum. Det är en plats där varje barns unika behov och kreativitet tas på största allvar.

Rolf och Charlotte har inte bara byggt upp en välfungerande förskola utan har också tagit steget in i en innovativ värld genom sitt andra företag, Intragate AB. Där tillverkar de en programmerbar labyrint som inte bara är lekfull utan också utvecklande för barnen. Det är tydligt att deras engagemang sträcker sig bortom förskolans väggar och strävar efter att skapa meningsfulla och lärorika upplevelser för barnen.

Vi är stolta att tilldela Rolf Palmgren och Charlotte Skjäl titeln Länets Entreprenörer 2023. Deras dedikation till barnens välmående och innovativa tillvägagångssätt visar på deras unika bidrag till samhället. Ett stort grattis till Rolf, Charlotte och hela teamet på Delfinens förskola och Intragate AB! Vi ser fram emot att fortsätta följa deras inspirerande arbete.

Stort grattis till Rolf Palmgren – Länets entreprenörer 2023!

VD Rolf Palmgren
Org.nr: 559068-3941
Mail: Info@lekbarn.se
Adress: STRÖMSBERGSVÄGEN 33 – 553 08 Jönköping
Län: Jönköpings län
lekbarn.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *