Ingwar Lässbu, VD för Lässbu Byggkonsult AB, är en framstående entreprenör som har gjort avtryck inom byggkonsultverksamheten. Hans passion och engagemang har varit avgörande för företagets framgång och dess ställning som en pålitlig aktör inom branschen.

Lässbu Byggkonsult AB har etablerat sig som en pålitlig partner inom byggkonsultverksamheten, och under Ingwars ledarskap har företaget blivit känt för att leverera högkvalitativa tjänster och lösningar till sina kunder.

Ingwar är känd för sin professionalism och kompetens inom byggbranschen, och hans förmåga att leda och inspirera sitt team har varit en nyckelfaktor för framgången. Genom att kombinera teknisk expertis med ett starkt kundfokus har Lässbu Byggkonsult AB blivit ett eftertraktat val för byggprojekt och konsultationer.

Det är med stort nöje vi tilldelar Ingwar Lässbu titeln Länets Entreprenör 2023. Hans dedikation och bidrag till byggkonsultbranschen är en inspiration för andra. Vi ser fram emot att fortsätta följa hans framgångsrika resa och önskar honom fortsatt tillväxt och framgång.

Stort grattis till Ingwar Lässbu – Länets entreprenörer 2023!

VD Ingwar Lässbu
Org.nr: 556935-4060
Mail: ingwar.lassbu@lassbu.se
Adress: ULLBERGSVÄGEN 27 – 135 67 Tyresö
Län: Stockholms län
se.linkedin.com/in/ingwar-l

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *