Vi vill rikta ett stort grattis till Denise Westerholm och hennes kollegor Tedh och Mikael för deras utmärkelse som länets entreprenörer. Deras företag, Gamleby Taxi & Buss AB, har gått igenom en fantastisk resa, och vi vill även hylla hennes pappa, som grundade bolaget och därmed lade grunden till deras framgångar.

Denise och hennes medarbetare värderar kundnöjdhet och kundrelationer väldigt högt, vilket har varit en central del av deras verksamhet sedan starten.

Gamleby Taxi & Buss AB är välkänt för sina skoltransporter, mattransporter och beställningsresor för företag, föreningar och privatpersoner. Deras specialitet är transporter med mindre bussar som har kapacitet för upp till 19 passagerare.

En viktig del av deras verksamhet är att alla bussar är utrustade med lyft för att enkelt kunna transportera personer med funktionsvariationer, rullatorer eller barnvagnar. Detta visar på deras engagemang för att erbjuda tillgängliga och bekväma transporter för alla sina kunder.

Deras utmärkelse som länets entreprenörer är en välförtjänt erkännande av deras hårda arbete, dedikation och kundfokus. Vi gratulerar Denise Westerholm och hennes team och önskar dem fortsatt framgång och välgång i framtiden.

Stort grattis till (Gamleby Taxi & Buss Aktiebolag) – Länets entreprenörer 2024!

VD Denise Westerholm
Org.nr: 556415-2808
Mail: info@gamlebytaxibuss.se
Adress: ÖSTRA RINGVÄGEN 1 B – 594 32 Gamleby
Län: Kalmar län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *