Catharina Zetterquist Melander, en erkänd entreprenör inom branschen, har blivit hyllad för sitt enastående arbete vid Sentiero AB. Med en gedigen erfarenhet och en stark strävan efter kontinuerlig utveckling har Catharina skapat en verksamhet som präglas av hög kvalitet och pålitlighet. Hon håller alltid sina löften till kunderna och levererar resultat av exceptionell standard.

Catharina vill även rikta en välförtjänt hyllning till Mark Hirst, tidigare chef för det bolag som hon samarbetade med. Mark har varit en betydande stöttepelare för Catharina under hennes resa som entreprenör och har bidragit till hennes framgång.

Sentiero AB bedriver en mångfacetterad verksamhet inom konsultation, management och IT samt erbjuder rådgivning och utbildning inom områdena livsmedel, hälsa och välmående. Företaget är också aktivt inom handel med produkter relaterade till IT, livsmedel, hälsa och välmående samt bedriver agentverksamhet inom dessa områden. Dessutom erbjuder Sentiero AB resebyråtjänster, aktivitets-, konferens- och evenemangsarrangemang samt fungerar som återförsäljare av andra rese- och aktivitetsarrangörers evenemang. Med en bred verksamhetsportfölj och en ledare som Catharina vid rodret är Sentiero AB redo att fortsätta sin framgångsrika resa inom entreprenörskapet.

Stort grattis till (Sentiero AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Catharina Zetterquist Melander
Org.nr: 556937-0397
Mail: catharina@sentiero.se
Adress: EVENEMANGSGATAN 10 – 169 79 Solna
Län: Stockholms län
walkthewine.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *