Länets entreprenör 2023!

Med glädje och stolthet hyllar vi Kennie Norrman, mottagaren av priset som länets entreprenör för 2023. Hans företag har på kort tid blivit en av de mest rekommenderade företagen i Skåne när det gäller montage av grafiskt material, en prestation som är resultatet av passion, hårt arbete och en överlägsen expertis inom branschen.

Kennie Norrman har skapat sin framgångsresa genom att erbjuda enastående tjänster inom grafiskt montage, inklusive allt från skyltar till logotyper på dörrar och mycket mer. Med en närvaro som sträcker sig över hela Sverige har han blivit en eftertraktad resurs för företag och organisationer som strävar efter att förmedla sina budskap och varumärken på ett professionellt och effektivt sätt.

Det är värt att notera att Kennie har flera års erfarenhet inom branschen innan han valde att starta sitt eget företag, och denna erfarenhet har varit en värdefull tillgång i hans arbete. Hans omfattande nätverk av samarbetspartners inom branschen gör det också möjligt för honom att erbjuda heltäckande lösningar för sina kunder, vilket har gjort honom till en uppskattad partner och rådgivare.

Han är en mycket värdig mottagare av utmärkelsen som länets entreprenör för 2023, och hans arbete kommer utan tvekan att fortsätta göra avtryck och göra livet lite färgstarkare och mer informativt för oss alla.

Stort grattis till Kennie Norrman!

VD Kennie Norrman
Org.nr: 559126-3891
Mail: info@elitemontage.se
Adress: SÄTOFTA HED HEDVÄGEN 2 – 243 94 Höör
Län: Skåne län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *