Vi hyllar Detail i Göteborg AB och VD Jill Fridh för deras enastående insatser inom inredningsbranschen. Teamet på Detail har över ett decenniums erfarenhet av heminredning och homestyling, och deras expertis sträcker sig från mäklarvisningar till privata hem och offentliga miljöer. Med kontinuerlig kompetensutveckling och uppdaterade kunskaper erbjuder de det senaste inom inredningstrender och design.

Detail-teamet brinner för att skapa fantastiska miljöer genom att kombinera kunskap om färglära, ljussättning, rumsplanering och materialval med en förståelse för form och design. Deras hängivenhet till att uppnå kundens önskemål genomsyrar varje projekt de tar sig an. De värdesätter god service, snabb respons och tydlig kommunikation som nycklar till kundnöjdhet.

Jill Fridhs dedikation till yrket är enastående och har bidragit till Detail i Göteborgs framgång. Trots utmaningarna som den rådande tiden innebär fortsätter de att vara en ledande aktör i branschen och har förtjänat titeln som länets entreprenör för andra året i rad. Detta är ett bevis på deras exceptionella arbete och engagemang för att leverera högkvalitativa inredningstjänster.

Stort grattis till (Detail i Göteborg AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Jill Fridh
Org.nr: 556825-2042
Mail: jill@detaildetail.se
Adress: HILDEDALSGATAN 12 BV – 417 05 Göteborg
Län: Västra Götalands län
Detail i Göteborg AB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *