Rolf Svensson och hans företag, Crest, Creative Strategies and Tactics Aktiebolag, förtjänar en stor hyllning för deras betydande insatser inom vattenrening och nödhjälp. Genom åren har Rolf och hans samarbetspartners, med över 30 års erfarenhet tillsammans, utvecklat och implementerat banbrytande teknologi för att tillhandahålla rent dricksvatten till länder i nöd runt om i världen.

En av deras mest framstående innovationer är Combo-tankarna, Combo Aqua, EWK Dricksvattentank 1060 L (mil.) och andra liknande system av säkerhetstankar för dricksvatten. Dessa tankar har blivit en pålitlig och effektiv lösning för att tillhandahålla säkert dricksvatten i olika sammanhang, från svenska VAKA/Livsmedelsverket till kommuner, vattenverk och räddningstjänster i flera länder, särskilt i Skandinavien och norra Europa.

Dessutom har deras vattenrenare, Blue Box, blivit ett oumbärligt verktyg för försvaret i Sverige, Danmark och Norge, vilket visar på produktens pålitlighet och effektivitet även i krissituationer och svåra förhållanden.

Genom att representera Much More Water AS i Sverige har Crest och Rolf Svensson framgångsrikt spridit sitt arbete och deras produkters användbarhet till en bredare publik, vilket har bidragit till att förbättra vattenkvaliteten och säkerheten i många delar av världen.

Utmärkelsen som länets entreprenör är ett välförtjänt erkännande för Rolf Svensson och Crest, Creative Strategies and Tactics Aktiebolag, och deras betydande bidrag till att lösa världens vattenrelaterade utmaningar. Vi gratulerar dem till deras framgång och önskar dem fortsatt framgång i deras viktiga arbete.

Stort grattis till (Crest, Creative Strategies and Tactics Aktiebolag) – Länets entreprenörer 2024!

VD Rolf Svensson
Org.nr: 556349-7493
Mail: rolfesvenson.combo@crest.se
Adress: Ropstensvägen 3 – 193 00 Sigtuna
Län: Stockholms län
crest.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *