Vi höjer våra hattar och hyllar Babak Azizov och Melissa Thoren för deras enastående prestationer som ledare och ägare av Bozoglu Restaurang & Pizzeria AB, som nyligen blivit utnämnt till länets entreprenör. Deras engagemang och passion för att erbjuda högkvalitativ service och utsökta smaker har gjort dem till en framstående aktör inom restaurangbranschen.

Babak Azizov, som står som ägare, och Melissa Thoren, som aktivt är involverad i bolaget, har tillsammans skapat en restaurangupplevelse som inte bara handlar om mat utan också om service och kundnöjdhet. Deras gemensamma insatser har placerat Bozoglu Restaurang & Pizzeria AB i framkant av kulinariska upplevelser i länet. Företaget värderar högt servicenivån och tror att detta är nyckeln till deras framgång. Babak och Melissa strävar efter att erbjuda sina gäster en minnesvärd och smakrik upplevelse varje gång de besöker restaurangen. Det är deras dedikation till kvalitet och uppmärksamhet på detaljer som har gjort Bozoglu Restaurang & Pizzeria AB till ett populärt val bland lokalbefolkningen.

Restaurangen har blivit en plats där gemenskap och god mat förenas. Babak och Melissa har skapat en atmosfär där gäster känner sig välkomna. Deras breda utbud av rätter, inklusive pizza, speglar deras mångsidighet och förmåga att tillgodose olika smakpreferenser.

Det är med stolthet och glädje vi överlämnar detta certifikat till Bozoglu Restaurang & Pizzeria AB och dess ägare. Vi ser fram emot att fortsätta följa deras smakfulla resa och önskar dem ytterligare framgång och erkännande inom restaurangbranschen. Bozoglu Restaurang & Pizzeria AB är inte bara ett matställe det är en plats där passion för god mat och utmärkt service blomstrar.

Stort grattis till Bozoglu Restaurang & Pizzeria AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Babak Azizov
Org.nr: 559155-1584
Mail: ebru890904@icloud.com
Adress: SÖDRA JORDBROVÄGEN 171 – 137 62 Jordbro
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *