Peter Lundgren och Soft Process STHLM AB har blivit en hyllad och respekterad del av länets entreprenörskap, och det är med stolthet vi delar deras framgångshistoria.

Med ett starkt fokus på kvalitet och professionalism har Peter och hans team skapat en enastående plattform för konsulttjänster inom management, IT och verksamhetsutveckling.

Soft Process STHLM AB är inte bara en leverantör av tjänster utan också en innovativ kraft inom produktutveckling. Genom att erbjuda sina experttjänster inom mjukvaruutveckling och produktutveckling, särskilt inom områden som industri, marin teknik, sport och hälsa, har de visat sig vara en betrodd partner för företag och organisationer.

Men bakom framgången finns alltid en driven och engagerad ledare. Peter Lundgren har visat sig vara en exemplarisk företagsledare med sitt fokus på kvalitet och innovation. Hans hängivenhet till att upprätthålla högsta standarder har banat väg för Soft Process STHLM AB:s framgång.

Som ett erkännande för deras enastående prestationer är det en ära att överlämna detta certifikat till Peter Lundgren och Soft Process STHLM AB. De är inte bara en viktig del av länets näringsliv utan också en inspirerande kraft för andra företag att följa. Vi ser fram emot att fortsätta se deras framgångsrika resa inom entreprenörskapet.

Stort grattis till Soft Process STHLM AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Peter Lundgren
Org.nr: 559321-9271
Mail: peter.lundgren@softprocess.se
Adress: LILJEVÄGEN 3 – 761 11 Bergshamra
Län: Stockholms län