Björn Falk Event AB, under ledning av Björn Falk, representerar en spännande och mångsidig verksamhet som ger människor möjlighet att uppleva äventyr och skapa minnesvärda stunder. Företagets fokus på att erbjuda olika äventyrsevent till privatpersoner, företag och grupper gör det till en mångsidig aktör inom upplevelseindustrin.

Verksamheten sträcker sig från aktiviteter som lerduveskytte, paintball, pilbåge, yxkastning till jakt och även padelverksamhet, vilket visar på en bred och varierad portfölj av erbjudanden. Att inkludera övernattningsmöjligheter, catering och transport av kunder stärker företagets helhetskoncept och möjligheten att skräddarsy unika evenemang för sina kunder.

Björn Falk, som drivande kraft bakom företaget, förtjänar särskild hyllning för sitt engagemang och sitt arbete med att skapa och leverera exceptionella äventyrsupplevelser. Företagets initiativ att erbjuda en bredd av aktiviteter och tjänster gör det till en betydande aktör inom upplevelsebranschen och en värdig mottagare av utmärkelsen som länets entreprenör. Vi önskar Björn Falk och Björn Falk Event AB fortsatt framgång och spännande äventyr i framtiden.

Stort grattis till Björn Falk – Länets entreprenörer 2023!

VD Björn Falk
Org.nr: 556806-0874
Mail: Bjorn.falk@falksevent.se
Adress: KILLINGHOLMEN 1 Hässlösandsbadet – 178 91 Munsö
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *