Länets entreprenör 2023

Vi har äran att fira Saber Susaeg och Angelika Lindblad, en dynamisk duo som har blivit utnämnda till Länets Entreprenörer 2023. Deras företag inom byggservice, bygglogistik och rondering är ett levande exempel på hur teamwork, vision och hårt arbete kan skapa framgång.

I en bransch som kräver precision och effektivitet har Saber och Angelika visat sig vara mästare. De har inte bara upprätthållit höga standarder utan också kontinuerligt överträffat förväntningarna. Genom åren har de byggt enastående prestationer som talar för sig själva.

Det som gör Sabers och Angelikas arbete så imponerande är deras förmåga att hantera komplexa projekt med precision och professionalitet. Deras företag har inte bara byggt strukturer; de har byggt relationer och förtroende med kunder och samarbetspartners.

Dessa två visat hur en stark partnerskap i affärsvärlden kan vara en kraftfull drivkraft för framgång. Deras gemensamma vision och komplementära färdigheter har gjort deras företag till en kraft att räkna med inom byggindustrin.

Denna utmärkelse är en välförtjänt hyllning till Saber Susaeg och Angelika Lindblad och deras enastående insatser. De är inte bara entreprenörer; de är en inspiration för oss alla och visar att samarbete, integritet och dedikation kan skapa fantastiska resultat.

Vi ser med stor förväntan på Sabers och Angelikas fortsatta resa och är stolta över att ha dem som Länets Entreprenörer 2023.

Org.nr: 556889-1625
Mail: info@belforstadab.se
Län: Stockholms län
STUPVÄGEN 11 – 191 42 Sollentuna
www.belforstadab.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *