Länets entreprenör 2023!

Jimmy Stenman, den drivande kraften bakom Arctic Mobile AB, är en sann pionjär inom reservkraftsbranschen. Med över 30 års erfarenhet har Jimmy och hans team etablerat sig som experter inom telekomsektorn, och de levererar helhetslösningar som sätter standarden för driftsäkerhet och pålitlighet.

Arctic Mobile har spelat en avgörande roll inom samhällsberedskap och krisberedskap, där de har mött de höga krav som ställs av mobiloperatörer och myndigheter. Genom många års utbyggnad i hela Sverige har företaget skapat de mest effektiva och konkurrenskraftiga lösningarna för reservkraft.

Företagets framgångar präglas av hög kompetens och nytänkande inom reservkraft och telekom. Jimmy Stenmans vision sträcker sig ännu längre, med målet att bli den bästa leverantören av reservkraft åt telekomleverantörerna i hela Europa.

Vi är stolta över att hylla Jimmy Stenman och Arctic Mobile AB som länets entreprenör. Deras dedikation till branschens högsta standarder och visionen om att vara bäst i Europa är en inspirerande bedrift.

Stort grattis till Jimmy Stenman – Länets entreprenör 2023!

VD Jimmy Stenman
Org.nr: 556722-8654
Mail: jimmy.stenman@arcticmobile.se
Adress: KRÄFTGATAN 4 – 973 34 Luleå
Län: Norrbottens län
arcticmobile.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *