Vi är stolta över att hylla Woodfighter AB och dess grundare Tord Pettersson som länets framstående entreprenör. Woodfighter AB har etablerat sig som en banbrytande aktör inom energibranschen med sitt fokus på framställning och transport av biobränsle.

Tord Pettersson, med sin passion för miljö och innovation, har varit ledande i att driva Woodfighter AB mot framgång. Genom att utnyttja avancerad teknik och hållbara produktionsmetoder har företaget blivit en pålitlig leverantör av biobränsle av hög kvalitet.

Woodfighter ABs engagemang för att främja hållbarhet och minska beroendet av fossila bränslen har gjort dem till en viktig spelare i den gröna omställningen. Genom att erbjuda effektiva och miljövänliga bränslealternativ bidrar de till att minska koldioxidutsläppen och bevara vår planet för framtida generationer.

Deras verksamhet sträcker sig inte bara till framställning av biobränsle utan också till transport av detta bränsle, vilket säkerställer att det når sina destinationer på ett säkert och effektivt sätt.

Vi gratulerar Tord Pettersson och hela teamet på Woodfighter AB för deras utmärkelse som länets entreprenör och ser fram emot deras fortsatta bidrag till en mer hållbar och miljövänlig framtid.

Stort grattis till Woodfighter AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Tord Pettersson
Org.nr: 556942-8146
Mail: woodfighterab@hotmail.se
Adress: Södra Industrigatan 29 – 598 40 Vimmerby
Län: Kalmar län
facebook.com/WoodfighterAB/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *