Wadström Svets & Smide AB, med Johan Wadström som VD, förtjänar en stor hyllning för deras enastående prestationer. Johan har inte bara visat enastående skicklighet och hängivenhet i sitt arbete, utan han har också haft en förebild i sin far, Allan Wadström, som har varit en avgörande del av hans framgångsrika resa.

Allan Wadström har delat med sig av sin expertis och erfarenhet till Johan, vilket har varit avgörande för hans utveckling som entreprenör och ledare. Denna överföring av kunskap och värderingar har bidragit till att forma Johan till den framstående ledare han är idag.

Wadström Svets & Smide AB är kända för sitt hårda arbete och dedikation gentemot sina kunder. Genom att erbjuda högkvalitativa tjänster inom svetsning och smide har de etablerat sig som en betrodd aktör inom entreprenaduppdrag inom bygg- och anläggningsbranschen, med fokus på sågverksindustrin.

Det är tydligt att Johan har en passion för sitt arbete, något som han har odlat ända sedan barndomen då han följde med sin far till olika sågverk runt om i landet. Hans erfarenheter och kunskaper har varit ovärderliga för företagets framgång.

Vi vill rikta en stor hyllning till Johan Wadström och hela teamet på Wadström Svets & Smide AB för deras enastående arbete och dedikation. Deras hårda arbete och strävan efter excellens är inspirerande och förtjänar den erkänsla de nu får som länets entreprenör.

Stort grattis till (Wadström Svets & Smide AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Johan wadström
Org.nr: 556868-1968
Mail: wadis182@gmail.com
Adress: ÖVRE VÅNG 124 – 523 92 Timmele
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *