Det är med stor ära och uppskattning vi lyfter fram Marko Nikolic och hans team på Tracon Engineering Consulting Group AB, som har blivit utnämnda till länets entreprenörer för andra året i rad en bedrift som är både imponerande och unik.

Tracon Engineering Consulting Group AB grundades ur en djup önskan att göra skillnad och förändra spelreglerna inom branschen. År 2017 samlades tre visionära entreprenörer med olika bakgrunder men en gemensam vision om att höja branschen till nya höjder. Tillsammans med sitt dedikerade team av experter strävar de inte bara efter att leverera arbete av högsta kvalitet, utan även efter att göra en positiv inverkan på samhället och miljön.

För Tracon Group AB är miljön en hjärtefråga, drivet av en djup omsorg om framtiden för sina barn och en passion för hållbart resande. Men deras engagemang slutar inte där. De strävar också efter att skapa en trivsam och stimulerande arbetsmiljö för både företaget och deras medarbetare. Det är denna passion och hängivenhet som har gjort dem till branschledare och som driver företaget mot nya höjder för varje år som går.

Vi hyllar Marko Nikolic och hela Tracon Engineering Consulting Group AB för deras enastående prestationer och deras starka engagemang för att göra världen till en bättre plats. Vi ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsresa och önskar dem all lycka i framtiden.

Stort grattis till (Tracon Engineering Consulting Group AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Marko Nikolic
Org.nr: 559133-4494
Mail: info@traconab.se
Adress: Torggatan 4 – 722 15 Västerås
Län: Västmanlands län
traconab.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *