Det är med stort nöje och erkännande vi hyllar Elisabeth och hennes företag, Tostar Management AB, för deras framstående insatser inom konsultverksamhet inom företags- och organisationsutveckling, interim management samt utbildning. Elisabeth har inte bara utsetts till länets entreprenör, utan erhåller nu ett välförtjänt certifikat för sina framgångar.

Tostar Management AB, under Elisabeths ledning, har blivit en förebild inom branschen genom sitt dedikerade arbete inom företagsutveckling och interim management. Genom att erbjuda högkvalitativa konsulttjänster och utbildningar har företaget bidragit till att forma och stärka organisationer på både lokal och regional nivå.Elisabeth förtjänar särskild hyllning för sitt engagemang och skicklighet inom sitt arbete. Hennes passion och ledarskap har varit avgörande för Tostar Management AB:s framgång. Vi vill också passa på att nämna hennes erkännande och tacksamhet gentemot alla som varit delaktiga i företagets framgång samt ett speciellt tack till hennes man för sitt stöd.

Med detta certifikat vill vi gratulera Elisabeth och Tostar Management AB för deras utnämning och önskar dem fortsatt framgång och nyskapande inom företags- och organisationsutveckling. Vi ser med spänning fram emot att se hur deras ledarskap fortsätter bidra till en positiv utveckling i regionen.

Stort grattis till Elisabeth Tostar – Länets entreprenörer 2023!

VD Elisabeth Tostar
Org.nr: 556722-4695
Mail: Elisabeth@tostar-management.se
Adress: Trelleborgsvägen 7 – 857 30 Sundsvall
Län: Västernorrlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *