Vi är stolta att få hylla Tool-Technics i Norrköping AB och dess VD, Tord Agne Carl-Gustav Pettersson, för deras enastående prestationer och bidrag till formverktygsbranschen. Med fokus på precision, innovation och kundnöjdhet har de etablerat sig som en ledande aktör inom konsultverksamhet och legotillverkning.

Tool-Technics i Norrköping AB är inte bara ett företag, det är en banbrytare inom formverktygsbranschen. Med en gedigen erfarenhet och en passion för att leverera högkvalitativa lösningar har de lyckats skapa ett rykte som pålitliga och kompetenta partners för sina kunder.

Under ledning av VD Tord Agne Carl-Gustav Pettersson har företaget visat på en imponerande förmåga att anpassa sig till förändringar och utmaningar i branschen. Genom kontinuerlig utveckling och investeringar i den senaste tekniken har de säkrat sin position som ledande inom formverktygsbranschen och blivit kända för sin förmåga att leverera resultat av högsta kvalitet.

Men det är inte bara deras tekniska kompetens som imponerar. Tool-Technics i Norrköping AB värdesätter också starka relationer och en personlig touch i sitt arbete. Genom att lyssna på sina kunders behov och arbeta nära dem skapar de långsiktiga partnerskap som gynnar både företaget och dess klienter.

Med en stark laganda och ett engagerat team av kvalificerade medarbetare har Tool-Technics i Norrköping AB blivit kända för sin förmåga att leverera lösningar som överträffar förväntningarna. Deras dedikation till kvalitet och innovation har gjort dem till ett föredraget val för kunder som söker pålitliga och högpresterande formverktygslösningar.

Vi ser med spänning fram emot att följa Tool-Technics i Norrköping AB:s fortsatta framgångar och bidrag till formverktygsbranschen. Med deras kompetens, engagemang och passion för innovation är vi övertygade om att de kommer att fortsätta att forma framtiden för branschen och leverera resultat av världsklass till sina kunder.

Stort grattis till Tord Agne Carl-Gustav Pettersson – Länets entreprenörer 2024!

VD Tord Agne Carl-Gustav Pettersson
Org.nr: 556673-2862
Mail: thord@Tool-Technics.se
Adress: FÄLTVÄGEN 4 – 602 09 Norrköping
Län: Östergötlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *