Think Heart Co. AB har blivit utnämnt till länets entreprenör, och det är med stolthet vi hyllar Ozcar Storm för hans enastående arbete. Under åren har Ozcar visat enastående engagemang och dedikation för sitt företag och dess kunder.

Som grundare och ledare för Think Heart Co. AB har Ozcar arbetat hårt för att säkerställa att kundnöjdheten alltid är i fokus. Han strävar ständigt efter att leverera högkvalitativa produkter och tjänster som överträffar förväntningarna. Hans passion och hängivenhet till sitt arbete har varit avgörande för företagets framgång.

Utöver sitt egna engagemang har Ozcar haft en stark och stöttande samarbetspartner i KeyMan AB. Deras gemensamma insatser och samarbete har bidragit till att stärka Think Heart Co. AB och dess förmåga att möta kundernas behov på bästa möjliga sätt.

Med detta certifikat som länets entreprenör erkänns Ozcar Storm och Think Heart Co. AB för deras exceptionella arbete och bidrag till det lokala näringslivet. Genom sitt fokus på kundnöjdhet och kvalitet har de blivit en ledande aktör inom sin bransch och en förebild för andra företagare att följa.

Stort grattis till (Think Heart Co. AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Ozcar Storm
Org.nr: 559231-9916
Mail: hello@thinkheart.co
Adress: STEN STUREGATAN 40 – 412 52 Göteborg
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *