Vi hyllar Takcenter Västkusten Entreprenad AB och dess grundare, Magnus Johansson, för deras enastående bidrag som länets entreprenör. Magnus och hans team har etablerat sig som ledande inom branschen för takomläggningar och takrenoveringar på Västkusten.

Takcenter Västkusten Entreprenad AB är känt för sitt engagemang för att leverera det allra bästa när det gäller kvalitet, arbete och material. Genom sitt hårda arbete och dedikation har de skapat ett starkt rykte för att leverera högkvalitativa tjänster och för att uppfylla sina kunders behov och förväntningar.

Vi vill även hylla alla andra som varit involverade i bolaget genom åren och som har bidragit till dess framgång. Det är tack vare deras gemensamma ansträngningar och kompetens som Takcenter Västkusten Entreprenad AB har blivit en av de mest respekterade aktörerna inom branschen.

Med sitt fokus på att ständigt förbättra och lära av varandra är Takcenter Västkusten Entreprenad AB väl rustade för att fortsätta sin framgångsrika resa. Vi ser fram emot att fortsätta följa deras framgångar och önskar dem all lycka och framgång i framtiden.

Stort grattis till Takcenter Västkusten Entreprenad AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Magnus Johansson
Org.nr: 556979-3044
Mail: takcentersyd@gmail.com
Adress: box 100 – 301 04 Halmstad
Län: Hallands län
takcentervastkusten.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *