Vi står hedrade över att hylla Söta Bär Sweden AB och dess VD, Mohammed Kavak, för deras enastående insatser inom jordgubbsindustrin. Med ett passionerat engagemang för kvalitet och innovation har Mohammed och hans team gjort Söta Bär Sweden AB till en framstående aktör på marknaden för färska bär.

Mohammed Kavak förtjänar en särskild hyllning för sitt hängivna arbete och sin ledarroll inom företaget. Hans vision och dedikation till att leverera högkvalitativa jordgubbar av bästa sort har varit en drivkraft bakom Söta Bär Swedens framgångar.

Genom att sätta jordgubben i centrum har Söta Bär Sweden AB skapat en stark närvaro på marknaden och blivit kända för sina saftiga och söta bär av högsta kvalitet. Mohammeds fokus på att odla och leverera de bästa jordgubbarna har inte bara vunnit kundernas förtroende utan också gjort dem till en eftertraktad leverantör för stora kedjor som Ica och Coop.

Vi vill också framföra en speciell tacksamhet till Ica och Coop för deras långvariga samarbeten med Söta Bär Sweden AB. Genom att arbeta tillsammans har de bidragit till att sprida glädje och njutning till kunder över hela länet med färska och läckra jordgubbar från Söta Bär.

Med sin passion, expertis och starka partnerskap är Söta Bär Sweden AB en förebild inom jordgubbsindustrin och fortsätter att göra ett betydande avtryck på marknaden. Vi ser fram emot att fortsätta följa deras resa och önskar dem all framgång i framtiden med deras fantastiska bär och engagerade arbete för att sprida glädje och njutning till alla jordgubbsälskare runt om i länet.

Stort grattis till Mohammed Kavak – Länets entreprenörer 2024!

VD Mohammed Kavak
Org.nr: 559202-2247
Mail: Mohammed@icloud.com
Adress: Torpe gränd 20 lgh 1501 – 442 47 Kungälv
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *